Keiland Jongerenprogramma 2023

Maandag

Wij zijn Karlijn, Joelle en Geert en we hebben ruime ervaring met het fenomeen Keiland.

Het wordt een ochtend vol activiteiten, spellen en zon om elkaar te leren kennen. We lichten op, dagen elkaar uit en genieten samen van wat het eiland ons te bieden heeft. Wij hebben er zin in en hopen jullie ook!

Dinsdag

Wij zijn Mariëlla en Willem. We gaan lekker naar buiten en maken er een actieve ochtend van. Wie kan goed samenwerken, wie is handig, wie is snel, wie creatief? Leer elkaar en jezelf kennen op Keiland. Ben je een oplichter of word je opgelicht? Wij zijn benieuwd!

Donderdag

De mooiste momenten op Keiland zijn onverwacht, geïmproviseerd en dus vooral niet voorbereid, dat heb ik in 10 jaar Keiland inmiddels geleerd. Wat zal het worden: iets geïmproviseerds in de hoop dat het het leukste moment van Keiland wordt? Of toch een zwaar verantwoord programma dat aansluit op het thema opLICHTen? Zou opLICHTen trouwens hetzelfde zijn als afZWAARen? Of juist afDONKERen? Dat klinkt als een soort woordspelletje. Hmmm, een spel…

Je merkt het, dat wordt weer organiseren en niet improviseren.

We gaan er samen een mooie en hopelijk verrassende morgen van maken.

Mijn naam is Pieter Veefkind, ik heb vanaf mijn 18e van alles georganiseerd en gedaan met, door en voor kinderen en jongeren. Daarnaast ben ik geluidstechnicus bij Radio Bloemendaal.

Ik ben Ruben en studeer Economie & Bedrijfseconomie aan het Erasmus in Rotterdam. Ik kom samen met mijn vriendin Anna naar Keiland en we hopen weer veel bekende gezichten te zien. We zijn dit jaar met een groep naar Taizé geweest en kijken uit naar het uitwisselen van verhalen omdat een aantal van jullie vast en zeker al een keer geweest is.

Ik ben Anna, 20 jaar en ik woon en studeer in Leiden. Ik ben vorig jaar voor de eerste keer mee geweest naar Keiland en wilde dit jaar ook graag weer gaan. Vorig jaar heb ik de helft van de week mogen helpen met de kinderen tussen de 4 en 6 jaar en dit jaar help ik graag een dagje mee met de Tienerworkshop. Ik ben dit jaar weer samen met Ruben mee die al velen jaren Keiland ervaring heeft.

Vrijdag

Vorig jaar hadden we het al beloofd, het stond zelfs al op het programma. Helaas is het toen niet gelukt, dus dan moet het er nu toch echt van gaan komen. Ik hoop deze Keiland een workshop Handboogschieten te gaan geven. Kruip in de huid van Robin Hood en oefen met pijl en boog om je schot in de roos krijgen. Je gaat dus lekker actief bezig zijn en wat leren. We gaan ook een stukje wandelen, half uurtje heen en half uurtje terug. Dit is voor iemand zonder blessures goed te doen, een paar wandelschoenen zijn wel fijn.

Mijn naam is Arnoud Olde en ik ben buitensport (outdoor) specialist. Het is dus mijn werk om met mensen te gaan klimmen, mountainbiken, kajakken of hiken. En dus ook handboogschieten. ☺ Dit doe ik als instructeur maar ook als  gediplomeerd coach (en counselor in opleiding).