Een prachtig initiatief vanuit het vieringen team:

Keiland gaat niet door dit jaar, maar we houden contact!
We kunnen elkaar dit jaar niet op Terschelling ontmoeten, maar we kunnen wel onze inspiratie delen.
Wil jij ook verrast worden met een persoonlijk kaartje?
Wil je delen wat jou inspireert met andere Keilandgangers?
Doe dan mee met het Keiland Kaart Kadootje.
Voor iedereen die ooit naar Keiland is geweest, er nog eens naartoe wil gaan, of gewoon op een ongedwongen manier bezig wil zijn met christelijke spiritualiteit.

Het thema van Keiland 2020 is Groene Genade. We zijn benieuwd wat dat bij jou oproept. Welke tekst, gedicht of lied komt bij jou op? Misschien heb je een ander gedicht dat jou raakt in deze tijd. Print/schrijf/teken jouw boodschap en stuur hem op.
We nodigen je uit om met je kaartje zaadjes mee te sturen van je favoriete bloem of kruid. Zo kunnen we ieder thuis straks in vreugde oogsten.


Hoe werkt het?
1) Stuur een mailtje naar keilandkaartkadootje@gmail.com met je naam en adres. Wij koppelen je aan een andere Keilandgast en mailen je zijn naam en adres. (Ook gezinnen en stellen kunnen zich natuurlijk aanmelden).
2) Vul een enveloppe met een kaartje, inspirerende tekst, favoriet campingrecept, mooiste Keilandlied, zaadjes, wat je maar wilt delen. Vergeet niet ook je eigen naam en (mail)adres bij de boodschap te schrijven, dan kan de ontvanger contact met jou opnemen (bijvoorbeeld wanneer de zaadjes uitkomen, of al veel eerder ; ).
3) Stuur de enveloppe voldoende gefrankeerd op naar de Keilandgast. Jij krijgt zelf post van weer een andere Keilander. Zo maken we ook dit jaar een Keilandkring.